Sant Julià torna a acollir l'aplec de l'Opus Dei per recordar la figura del seu fundador

Es farà aquest pròxim dissabte amb activitats al Prat del Gastó, a Fontaneda, al Centre Cultural i de Congressos Lauredià i a l'església parroquial

Comentaris

Retaule que inclou una imatge de sant Josepmaria l'any 1937 durant la seva arribada a Andorra.
Retaule que inclou una imatge de sant Josepmaria l'any 1937 durant la seva arribada a Andorra. Altaveu

El pròxim dissabte tindrà lloc el IX Aplec de sant Josepmaria a Andorra. L'Associació d'amics del camí de Pallerols de Rialb a Andorra organitza aquesta trobada per rememorar l'entrada al Principat del fundador de l'Opus Dei, sant Josepmaria per Mas d'Alins el 2 de desembre de 1937. L'acte no es va poder fer l'any passat a causa de la pandèmia.

Les activitats començaran amb la trobada davant de l'Oratori de Canòlich, a la zona del Prat del Gastó (Fontaneda). Molt a la vora hi ha un espai equipat amb taules i fogons on tindrà lloc el dinar. Per aquesta zona va passar sant Josepmaria el matí del 2 de desembre del 1937 fugint de la guerra civil espanyola. Després de dinar es llegiran alguns documents històrics que narren aquesta arribada a Andorra.

La celebració es traslladarà a les sis de la tarda a l'Auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià on es projectarà un vídeo. La jornada es tancarà amb la missa que serà concelebrada per sacerdots del Bisbat d'Urgell i de la prelatura de l'Opus Dei. Els aplecs es van començar a celebrar durant el mandat comunal de Montserrat Gil i Manel Torrentallé.

Comentaris (2)

Trending