Sant Julià de Lòria acollirà la jornada de mestres i professors de religió

El pròxim dissabte la parròquia rebrà els participants de Catalunya i Andorra, que celebraran l’eucaristia de clausura

Cartell de la jornada.
Cartell de la jornada. Altaveu

Sant Julià de Lòria acollirà, el pròxim dissabte, la XV jornada de mestres i professors de religió de Catalunya i Andorra. Els participants celebraran l’eucaristia que posarà el fi a les unitats de formació que han tingut lloc les dues darreres setmanes de manera virtual. Aquestes sessions han estat adreçades, principalment, a docents de les diòcesis amb seu catalana, entre elles el Bisbat d’Urgell i del principat. No obstant això, altres ensenyants també han pogut assistir, sumant un total de 400 persones.

Les formacions s’iniciaren amb unes paraules de l’Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas. Entre elles s’han destacat ‘Entendre una església, ‘Eines per a la classe de religió’ o ‘El pacte educatiu global del Papa Francesc’. També s’ha comptat amb quatre webinars preparats específicament per a la jornada.

La cloenda es realitzarà el pròxim dissabte a les 19:30h i serà semipresencial. Està previst que l’acte s’iniciï amb unes paraules de Planellas com a president del Sierc i a càrrec del Jesuïta Pare Enric Puig, secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. A més, la celebració serà presidida per l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i comptarà amb la presència de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Villarrubla.

Comentaris

Trending