El comú d’Encamp agraeix a Vives la tasca que fa Càritas

Els cònsols encampadans han rebut el Copríncep arquebisbe de visita a la parròquia per tal d’administrar el sagrament de la confirmació als infants i joves

Els cònsols i el Copríncep mitrat al peu del comú.
Els cònsols i el Copríncep mitrat al peu del comú. COMÚ D'ENCAMP

El cònsols d’Encamp, Laura Mas i Jean Michel Rascagnères, han agraït al Copríncep mitrat i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, tot el suport rebut durant la crisi sanitària i, en concret, a través de Càritas per l’atenció que fan als col·lectius més vulnerables en especial durant aquests darrers mesos.

Mas i Rascagnères han rebut avui a casa comuna Vives,coincidint amb la visita amb motiu de l’administració del sagrament de la confirmació als infants i joves, que es porta a terme de manera regular a les parròquies del Principat, i concretament avui a la parròquia de Santa Eulàlia d’Encamp.

Recepcio dels consols d'Encamp a  Mons. Vives Encamp 20200708
Vives conversant amb Rascagnères i Mas. | COMÚ D'ENCAMP

En el marc de la trobada l’arquebisbe ha agraït la gran tasca de suport i servei que s’ha dut a terme des dels comuns durant la crisi sanitària, i ha remarcat que es fes extensiu l’agraïment a tots els treballadors i treballadores comunals i a tots els consellers i conselleres del comú. Els cònsols han explicat de primera mà la situació econòmica i social de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending