Benedicció del ram dins les esglésies i amb aforament limitat

Les parròquies suspenen els actes a les places per evitar aglomeracions que facilitin la propagació del virus

Exposició de palmes.
Exposició de palmes. ARXIU

Hi haurà benedicció del ram, sí. Però sempre a l’interior de les esglésies i amb aforament limitat. Els actes de benedicció de les palmes i els palmons en els espais públics exteriors a tocar dels temples, normalment en les places, s’ha decidit suspendre’ls. Es vol evitar que hi hagi aglomeracions de persones que puguin facilitar la propagació del virus.

 

Segons que han informat fonts eclesials, totes les benediccions es faran dins les esglésies en els horaris que tingui determinats cada parròquia. L’accés hi està limitat. No obstant això, i una vegada s’acabin les cerimònies religioses, en algunes esglésies es permetrà entrar al temple a aquells que eventualment hagin pogut quedar-se fora per tal de beneir exclusivament els rams.

En alguns casos, com en el de Sant Julià, ja en la missa vespertina d’aquest dissabte, si algun feligrès acudeix amb ram (palma, palmó, olivera, llorer…) li serà beneït. El rector lauredià, mossèn Pepe Chisvert, recomana també seguir la celebració eucarística del Dia de Rams a través dels mitjans telemàtics.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending