Reducció d’horaris a alguns centres comercials per potenciar la compra on-line

Pyrénées i els establiments del grup Super U tancaran a les cinc de la tarda per poder dedicar més personal a la preparació de comandes fetes per internet

-
-

Diversos centres comercials del país han optat per reduir el seu horari d’atenció al públic. L’objectiu és poder fer una millor gestió de personal per potenciar l’enviament de comandes a domicili. És el cas de Pyrénées o dels establiments del grup Super U. La resta mantenen les franges adoptades arran de l’esclat de la crisi del coronavirus, tot i que la primera hora d’obertura se centrarà a atendre, tal com es va exigir des del Govern, els col·lectius vulnerables.

Així, els establiments del grup Super U, que inclouen també el Caprabo del carrer Prat de la Creu, reduiran el seu horari d’atenció presencial a la franja entre dos quarts de deu del matí i les cinc de la tarda. La primera hora, de 9.30  a 10.30, serà per “l’ús preferent dels col·lectius més vulnerables”. A la vegada, es recorda que hi ha l’opció de fer la compra des de casa o del servei click&Collect, mitjançant el qual es pot fer la comanda via la web de Super U i passar-la a recollir sense baixar del cotxe.

Pel que fa a Pyrénées, l’obertura del supermercat serà entre les nou del matí les cinc de la tarda, amb la primera hora pels col·lectius vulnerables. A més, anuncien que, a partir del 5 d’abril, els diumenges romandran tancats. “Amb aquest nou canvi horari, aconseguirem reduir la mobilitat de les persones i donarem millor servei de compra en línia”, asseguren des del centre comercial, que afirmen que també es donarà “descans al personal”. Des de l’establiment volen “dedicar molts esforços a preparar les comandes” perquè “arribin, en la mesura del possible, tan aviat com es pugui”.

Els altres centres comercials mantenen franges més àmplies. Així, Andorra 2000 seguirà obert entre els nou del matí i les vuit del vespre. El Punt de trobada, de 9 a 19.00 hores o el River, de vuit a vuit. Tots ells prioritzaran durant la primera hora l’accés d’aquells col·lectius més vulnerables al coronavirus.

Etiquetes

Comentaris

Trending