Reclama una indemnització per al seu pare amb una defensa elèctrica en mà

La policia deté un jove de 18 anys després que juntament amb el seu progenitor acudissin a l'empresa on treballava el darrer i amenacessin als gerents del negoci

-
-
Reclamar als gerents no haver cobrat la totalitat de la indemnització que li pertanyia era la finalitat de per què un pare en companyia del seu fill va acudir a l'empresa on havia treballat. Els fets es van produir el passat divendres 22 de febrer a dos quarts de deu del matí a Andorra la Vella, precisament perquè el negoci on van acudir ambdós es troba a la capital del Principat. La jugada però no els va sortir bé perquè els va costar que el fill acabés detingut pels agents de la policia.

Va ser així perquè el jove de 18 anys i resident al país va amenaçar als gerents del negoci.  Tot no va acabar aquí, sinó que a més va utilitzar i exhibir dos elements que portava en mà: una defensa elèctrica i un esprai de gas lacrimogen contra també els propietaris de l'empresa. Així va ser doncs, com la policia va procedir a l'arrest del noi com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i port il·legal d'armes.

Detenció per danys al mobiliari de l'habitació d'un hotel

La policia també va detenir divendres passat a Andorra la Vella un home no resident de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni per danys a l'habitació d'un hotel. Un cop els empleats de l'establiment hoteler van revisar l'habitació, van poder constatar danys al mobiliari d'aquest per un valor de 1.362,93 euros. Les investigacions posteriors van permetre identificar l'autor, el qual va ser arrestat pel cos policial.

Comentaris

Trending