Provoca destrosses en un bar perquè no li volen servir més alcohol

L'home presentava símptomes d'embriaguesa i va trencar mobiliari per valor de 1.000 euros

-
-
La policia ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de danys. Els fets han passat en un hotel del Serrat quan a l'home no li van voler servir més begudes alcohòliques,  ja que presentava símptomes d'embriaguesa. Davant la negativa va començar a trencar mobiliari com un centre floral, dos gerros i una palmera, tot valorat en 992 euros. La seva detenció és una de les dinou que ha dut a terme la policia durant la setmana passada.

El client d'un hotel del Serrat va reaccionar amb violència quan li van dir que no li servirien cap més beguda alcohòlica ja que presentava símptomes d'embriaguesa. Va trencar una palmera, un centre floral i dos gerros, tot valorat en 992 euros.Els agents desplaçats al lloc dels fets el van detenir per aquests danys, segons informa la policia en un comunicat.

És una de les dinou detencions que han tingut lloc durant la setmana passada. Entre elles hi ha la de dos joves i un menor, com a presumptes autors d'un delicte de violació de domicili i un delicte contra el patrimoni. Els fets van tenir lloc dimarts a Andorra la Vella i als joves se'ls acusa d'haver fet ús i ocupar il·legalment un xalet de segona residència.

D'altra banda, també s'ha detingut una parella com presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Les dues persones s'haurien agredit mútuament després d'una discussió. Així mateix, s'han detingut dues persones per possessió de dos i 0,6 grams de cocaïna, respectivament, i altres onze per donar positiu als controls d'alcoholèmia. Set d'aquestes detencions van ser efectuades en el marc de la campanya que està fent la policia. En aquest apartat destaca la detenció d'un conductor amb 2,56 grams d'alcohol per litre de sang. L'home va ser controlat dissabte passat.

 

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending