Prop d'un centenar d'infants participen a les activitats infantils i de lleure de Sant Julià de Lòria

El programa 'Dona gust al teu estiu' ofereix 1.100 places dirigides a infants de 3 a 14 anys

Infants a les activitats de Sant Julià de Lòria
Infants a les activitats de Sant Julià de Lòria
Prop d'un centenar d'infants han participat ja a les activitats infantils i de lleure de Sant Julià de Lòria. 64 han pres part als casals d'estiu, l'infantil i el d'esports i 34 han participat a les colònies de Calonge. Tal com informen des del comú de Sant Julià de Lòria, fins al setembre, el programa 'Dona gust al teu estiu' ofereix 1.100 places dirigides a infants de 3 a 14 anys.

Les primeres setmanes d’activitats infantils i de lleure de Sant Julià de Lòria han aplegat a prop d’un centenar d’infants. 64 han participat en els casals d’estiu, l’infantil i el d’esports. Els més petits han compartit jocs esportius, gimcanes, jocs lúdics, activitats aquàtiques a la piscina del centre esportiu i sortides als parcs infantils. També han gaudit dels nous espai de multiactivitats esportives del Prat Gran amb la pista de vòlei platja, el bàsquet 3x3 i la pista de futbol.

D’altra banda, els 34 nens que han pres part a les colònies de Calonge han fet activitats al mar com canoa caiac, vela i han passat un dia en un parc aquàtic. Fins al setembre, el programa 'Dona gust al teu estiu' ofereix 1.100 places dirigides a infants de 3 a 14 anys. Les inscripcions setmanals es poden formalitzar al centre esportiu.

Comentaris

Trending