L'FC Andorra supera el Terrassa i continua endavant a la Copa Catalunya

Els gols de Vilanova i Keita tomben el campió del Torneig d'Històrics

Els jugadors de l'FC Andorra celebren el primer gol.

L'FC Andorra ha derrotat el Terrassa per 2-1 en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els gols andorrans han estat obra d'Adrià Vilanova a la primera part, i de Moha Keita a la segona. El Terrassa arribava a la Prada de Moles d'Encamp com a campió del Torneig d'Històrics. El duel ha estat molt equilibrat i els visitants han vist com se'ls anul·lava un gol per fora de joc a la primera meitat.

Inici amb victòria i contra un dels equips potents de Tercera, el Terrassa. L'FC Andorra tot i estar encara en rodatge ha ofert bones sensacions i continua endavant a la Copa Catalunya en el que ha estat el primer partit oficial de la temporada. Els dos equips han disposat d'ocasions per ampliar el marcador i els andorrans han hagut de resistir els atacs visitants en els últims minuts. En el 83, l'exporter de la UE Sant Julià, Nico Ratti ha desviat a còrner un remat egarenc.

El primer onze de l'FC Andorra aquesta temporada ha estat format per Ratti, Dot, Martos, Vilanova, Bessone, Riverola, Bover, Cervós, Betriu, Palanca, Forgas. També han jugat Kiki, Moha, Tacón, Cucu, Ludo i Iker Goujon. La lesió de Marti Riverola al minut 87 ha fet que l'Andorra disputés els darrers minuts amb deu jugadors a l'haver efectuat tots els canvis.

L'Andorra s'enfrontarà a la segona eliminatòria al Lleida Esportiu a Encamp. Una nova ocasió de veure en acció els nous fitxatges com Palanca o Martos i de calibrar les forces dels tricolors contra un rival de la mateixa categoria, la Segona B. El Lleida ha eliminat en la primera ronda al Cerdanyola (1-3).