Progressistes-SDP qualifica d'aberrant el projecte de cultiu de cànnabis terapèutic

La formació creu que cal buscar altres alternatives al cultiu de tabac

D'esquerra a dreta, Zoppetti, Montolio, Donsión i Moliné durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
D'esquerra a dreta, Zoppetti, Montolio, Donsión i Moliné durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
Progressistes-SDP ha qualificat d'aberrant la proposta d'uns empresaris de cultivar cànnabis per a usos terapèutics a Andorra. Josep Lluís Donsión considera que hi ha altres solucions per reactivar l'economia. 

Laia Moliné ha assegurat que "mentre el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, diu que cal un esforç suplementari  per fer front al consum d'estupefaents i es reforçarà la vigilància policial a la sortida i a l'entrada de les escoles, el Govern estudia un projecte de cultiu de cànnabis". Per Moliné "és incomprensible que no es pugui canviar el Codi Penal per l'avortament i en canvi es pugui fer pel cultiu de cànnabis".

Elisabet Zoppetti, per la seva part, ha recordat que "l'article 285 del Codi Penal castiga la fabricació i això és una clara contradicció" i Cristina Montolio ha afirmat que "a aquells que han guanyat molts diners molt amb el tabac ara se'ls permetrà això".

Preguntat pel fet que el Govern estudiarà els models de cultiu de cànnabis terapèutic a Suïssa i al Canadà, Donsión ha destacat que "Andorra és Andorra i aquí no han especificat com ho pensen fer a nivell legal". Ha afegit que "a veure com expliquen en la negociació de l'acord d'associació com substituïm el tabac pel cànnabis".

 

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending