Professionals que fan teletreball també s’apunten a la demanda de tenir accés a consumibles

Ara per ara el Govern no es planteja obrir les activitats econòmiques tipus papereries o serveis d’ofimàtica

-
-
Molts dels professionals que fan teletreball estan els darrers dies contactant amb empreses de papereria i ofimàtica, entre moltes d’altres, per intentar subministrar-se del material que els fa falta, especialment en arribar a final de mes i haver de facturar la feina realitzada, almenys, abans del tancament empresarial obligat per la situació derivada del coronavirus. Tot i això, les empreses subministradores del que es podrien dominar consumibles no poden vendre a l’engrós, ni tan sols essent elles les que facin el servei a domicili.

Hi ha tot un seguit de col·lectius -com un nombrós grup de pares- que estan demanant que productes com el de papereria, el de recanvis de material informàtic i, fins i tot, alguns materials per fer esport puguin ser adquirits en aquelles empreses que habitualment en venen al Principat, encara que sigui sota comanda prèvia o limitant l’adquisició a un servei de transport a domicili.

Per ara, però, els decrets governamentals només autoritzen que aquestes empreses administrin material com a derivades, per dir-ho així, d’empreses considerades de serveis essencials. Per tant, poden vendre cartutxos de tinta i fulls DIN-A4, per posar dos exemples, a l’hospital, als bancs o a l’administració. Però no poden subministrar, per exemple, a advocats, economistes o immobiliaris que fan teletreball a casa i guàrdies a tot estirar.

Comentaris (5)

Trending