Prada de Moles, escenari confirmat de l’Andorra-Leganés

La Federació avala les instal·lacions encampadanes, que acolliran el partit de la primera eliminatòria de Copa del Rei el dia 17 a partir de les nou del vespre

El recinte de Prada de Moles serà l'escenari del partit.
El recinte de Prada de Moles serà l'escenari del partit.

L’FC Andorra podrà disputar el duel de Copa del Rei davant el Leganés a Prada de Moles. Així ho ha confirmat ja la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que considera adequades les condicions del camp encampadà. El duel es disputarà el dia 17, a partir de les nou del vespre i serà emès per televisió via el canal DAZN.

L’ens federatiu ha comunicat aquest dijous els horaris i els camps de tots els partits d’aquesta primera eliminatòria. I, en concret, ha remarcat aquells encontres que no es disputaran a l’escenari habitual de l’equip local. Per exemple, el Bergantiños-Sevilla s’haurà de disputar a Riazor o l’Intercity-Athletic al Martínez Valero d’Elx. Des de l’ens es considera que aquests camps no reuneixen les condicions logístiques necessàries per albergar el duel.

En canvi, en cap moment es parla de l’Andorra-Leganés. I, de fet, fonts consultades han confirmat que l’Andorra ja té el vistiplau per poder jugar el duel contra el quadre madrileny a Prada de Moles, tal com es desitjava des de l’entitat, tant pel que fa a la directiva com pel que fa a jugadors i cos tècnics, que prefereixen jugar a un terreny de joc conegut, una dels hipotètics avantatges que es tindran davant un rival –per mal classificat que estigui- de Primera Divisió.

L’equip madrileny, que des de fa unes setmanes entrena el polifacètic Javier Aguirre, visitarà, doncs, Encamp. Ho farà el dia 17 de desembre, a partir de les nou de la nit. El partit, a més, entre els que seran televisats d’aquesta primera eliminatòria. En concret, i segons un altre comunicat de la Federació, els drets són de DAZN. La bona notícia d’aquest dia i aquest horari, a més, és que s’esquiva el Barça-Madrid que s’ha de disputar al Camp Nou el dia 18, amb el risc que hagués pogut afectar l’assistència de públic a Prada de Moles.

Etiquetes

Comentaris

Trending