Porta la rentadora a reparar i acaba oferta a Wallapop

Una clienta d’un conegut establiment del carrer del Fener d’Andorra la Vella denuncia que va deixar l’aparell per ser desballestat i un responsable del comerç la venia després per la xarxa

Els dos productes que tenia en venda el responsable de la botiga en qüestió el dia que es va descobrir el fet.
Els dos productes que tenia en venda el responsable de la botiga en qüestió el dia que es va descobrir el fet.
Ja havia avisat algun cop. La rentadora fallava. Finalment l’aparell va fer figa del tot i la seva propietària es va decidir a trucar a un conegut establiment de venda d’electrodomèstics del carrer del Fener d’Andorra la Vella que també ofereix servei tècnic. Un empleat de la casa va acudir a mirar la rentadora i va acabar sent traslladada a la botiga. Els responsables del comerç van acabar assegurant a la dona que costaria més la reparació que un equip nou i van convenir que l’aparell s’acabaria traslladant a la deixalleria per al seu desballestament. La sorpresa va venir al cap d’unes hores, quan un dels responsables de l’establiment oferia per Wallapop la rentadora en qüestió. O almenys així ho assegura la clienta de l’establiment i titular de la màquina.

El fet és d’aquesta mateixa setmana. Hi ha acabat intervenint informalment la policia i el departament de consum i l’ACU també n’haurien d’estar al corrent. Al final, la rentadora ha tornat reparada a casa de la propietària original. Però les maneres de fer han quedat per a l’infaust record de la família que va veure com es quedava sense rentadora. Sortosament en aquest cas, vist que l’establiment els havia assegurat que entre ports i reparació sortiria tot plegat més car que una màquina nova, els clients podien permetre’s comprar un aparell nou. Va ser així que van convenir com desprendre’s de la vella. L’establiment s’hauria ofert a dur-la a la deixalleria com, suposadament, en tants altres casos.

La sorpresa, explica la clienta enutjada, va arribar tres hores més tard, quan sota el perfil d’un dels responsables de la botiga, resident a la Cortinada, s’oferia a través de la plataforma virtual de compravenda de tot tipus de productes de segona mà Wallapop la mateixa rentadora AEG per 120 euros. La dona afectada explica que no hi ha dubte que era la seva atès que en tenia fotografiat el número de sèrie. De fet, tampoc des de la botiga li haurien pogut rebatre res de res. Els propis empleats haurien explicat la successió de fets. Més encara quan la dona va posar el crit al cel i va reclamar explicacions.

Fins i tot una patrulla policial hauria actuat de mitjancera de l’afer atès que, com que tots els tractes havien estat verbals, era més complicat interposar una denúncia que pogués reeixir. Però l’enuig de la dona, advertit -i en certa manera, entès i amb tot el suport- pels propis treballadors de la botiga, era més que evident. Al final, segons la mateixa afectada, l’establiment li hauria tornat reparat la rentadora. I per 78 euros ports inclosos. És a dir, encara més de 40 euros més barat que allò que pretenia cobrar via Wallapop el responsable de l’establiment.

En definitiva, una mena d’intent d’estafa amb final mig feliç. Però amb una emprenyada pel mig de campionat. “Un altre dia ja la portaré jo mateixa a la deixalleria o la donaré a algú que li faci falta i la pugui fer rutllar”, deia la dona afectada. Més encara: compte amb tot plegat, perquè amb l’excusa de les deixalleries hi ha tercers que acaben fent negoci. I Wallapop n’és un dels canals favorits. Per la senzillesa, facilitat i efectivitat de la plataforma.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending