Acció Feminista rep amb ironia l’anunci que Igualtat perdrà la condició de ministeri

El col·lectiu publica a les xarxes socials una necrològica després que Espot anunciés durant la sessió d’investidura que el departament tindrà rang de secretaria d’Estat

La necrològica publicitada per Acció Feminista.
La necrològica publicitada per Acció Feminista. ACCIÓ FEMINISTA

Acció Feminista ha llançat una irònica crítica al fet que el futur Govern tindrà una secretaria d’Estat dedicada a polítiques d’igualtat, i que aquestes no estaran directament integrades en un ministeri com fins ara. Per fer visible el seu enuig, han difós a través de les xarxes socials una esquela relativa al ministeri que, en principi, ja no tindrà Igualtat.

El col·lectiu feminista ha respost d’aquesta forma a l’anunci fet pel candidat demòcrata a cap de Govern, Xavier Espot, durant la primera jornada de la sessió d’investidura, en què va explicar que la intenció del seu futur executiu és crear una secretaria d’Estat d’Igualtat que dependrà d’ell mateix com a cap del gabinet ministerial.

La necrològica, en fi, és “una reacció amb humor al que ahir va dir Espot, que es tornava a la fórmula de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i per tant no hi hauria ministeri”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending