Vives rep els nous síndics després d’haver jurat el càrrec

Carles Enseñat i Sandra Codina s’han reunit amb Joan-Enric Vives per exposar els reptes de la nova legislatura i tractar aspectes polítics i socials del Principat

Comentaris

Trobada entre el copríncep episcopal i els síndics
Trobada entre el copríncep episcopal i els síndics Bisbat d'Urgell

El síndic general, Carles Enseñat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han estat rebuts pel Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, després de la sessió constitutiva del nou Consell General en què han jurat el càrrec. En la trobada s’han tractat els reptes d’aquesta nova legislatura i altres qüestions relacionades amb l’activitat política i social del Principat.

Enseñat i Codina, han jurat el càrrec de síndic general i subsíndica aquest dimecres al migdia i a la tarda ja han estat rebuts al Palau Episcopal per, Joan-Enric Vives.  La trobada forma part de les relacions institucionals habituals entre el Copríncep episcopal i el Consell General, tal com preveu la Constitució.

En el transcurs de la reunió s’ha tractat el treball de la nova legislatura, i els reptes legislatius que es presenten així com qüestions relacionades amb l’actualitat institucional, política i social.

Comentaris

Trending