Vela demana pel nombre de persones ateses a Salut Mental

La consellera general socialdemòcrata ha entrat una bateria de preguntes on també se sol·liciten les temptatives de suïcidi que s’han atès entre gener del 2019 fins a avui

La consellera genera del PS, Susanna Vela.
La consellera genera del PS, Susanna Vela. PS

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat a Sindicatura una bateria de preguntes sobre dades relacionades amb Salut Mental al país. Vela ha sol·licitat conèixer quantes persones, per grups d’edat, han estat ateses per l’àrea de Salut Mental del SAAS entre 2020  2021, així com des de l’inici de la pandèmia de coronavirus (març del 2020) fins a data d’avui arran de la clara incidència de la Covid-19 en la salut mental.

Susanna Vela també ha preguntat pel nombre de temptatives de suïcidi que s’han atès des de gener del 2019 fins a data d’avui, ordenades per grups d’edat i sexe, i amb quines eines i recursos compta l’àrea de Salut Mental del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS),  per fer el seguiment d’aquests successos. El Govern haurà de respondre per escrit a les preguntes formulades per la consellera general socialdemòcrata.

Comentaris (3)

Trending