Vela demana pel centre cultural previst a l’edifici Node d’Andorra Telecom

La consellera general entra una demanda d’informació per disposar de tota la documentació arquitectònica, pressupostària i tècnica de l’espai

Comentaris

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela. PS

La presidenta suplent del Grup parlamentari socialdemòcrata i consellera general, Susanna Vela, ha entrat una demanda d’informació sobre el projecte de centre cultural previst a la nova seu d’Andorra Telecom, anomenat Node, i que estarà ubicada a Andorra la Vella.

Segons s’informa en un comunicat, Vela ha sol·licitat tenir tota la documentació arquitectònica, pressupostària i tècnica de l’espai de la parapública. L’objectiu és saber quants metres quadrats tindrà, quina dotació econòmica s’hi ha destinat, quines accions culturals tindran cabuda en aquesta planta subterrània de l’edifici Node i quins projectes culturals s’hi projectaran. La consellera general recorda que va ser a finals de l’any 2021 quan es va donar a conèixer que el nou centre tindria una sala immersiva, un espai inspirat en l’Ideal Centre d’Arts digitals que hi ha al Poble Nou de Barcelona.

Comentaris

Trending