UL es planteja ampliar el seu espectre polític amb el treball de la nova executiva

El portaveu recentment elegit de la formació assegura que “la salut (del partit) és força bona” i confirma que Majoral i Codina tenen tot el suport per optar a la reelecció si ho creuen oportú

Oliver Alís ha estat conseller general aquesta darrera passada legislatura.
Oliver Alís ha estat conseller general aquesta darrera passada legislatura. Terceravia

“La salut d’Unió Laurediana (UL) és força bona.” Així ho considera la nova executiva de la formació, avalada aquest dijous per la militància després d’una proposta feta per qui assumeix les regnes del partit parroquial, el nou president d’UL i cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral. La nova direcció del partit, amb els noms que la configuren, espera sumar més afiliats i ampliar el seu espectre polític i social a la parròquia.

El nou portaveu de la formació, el fins la legislatura passada conseller general Oliver Alís, es mostra animat amb la composició de la direcció del partit, amb noms o cares més noves com poden ser les de Rosa Giné, vicepresidenta, o Eli Capdevila, secretària, amb la inclusió de joves amb un cert bagatge com pot ser el tresorer, Ivan Duran, o l’experiència, des de diverses òptiques i generacions que poden aportar Marc Pintat, Agustí Marfany, Pere Aché o el propi Alís.

Josep Majoral en una imatge d'arxiu.

Relacionat

Majoral presidirà UL i té via lliure per optar a la reelecció com a cònsol

El portaveu d’UL està convençut que la composició de la direcció del partit “representa força sensibilitats” de la parròquia i també del teixit professional, social i econòmic del conjunt del país. Per això està convençut que tornarà a atraure l’interès dels afiliats i simpatitzants i espera que d’ara fins a final d’any, quan hi ha el principal examen del curs amb les eleccions generals, la nova direcció de la formació laurediana tingui capacitat d’engrescar noves cares i més potencials afiliats.

En tot cas, una cosa hores d’ara sembla clara, i tal i com ja va avançar l’Altaveu, Josep Majoral té via lliure per optar a la reelecció com a cònsol. I no només ell. També l’actual cònsol menor, Mireia Codina, que així d’entrada no és almenys fins ara afiliada a la formació però que fa quatre anys va tenir tot el suport del partit i que ara es manté intacte. “Normalment som de facilitar que la dupla de cònsols pugui optar a repetir a no ser que per motius personals o d’altra índole no pugui ser”, ha deixat clar Alís, que coneix de prop l’activitat comunal perquè també va ser conseller.

Comentaris (2)

Trending