Ubach assisteix a Nova York a l’acte del 20è aniversari de l’11S

La ministra d’Afers Exteriors participarà en l’assemblea general de les Nacions Unides a partir d’aquest dimarts

Ubach ha participat en l'aniversari.
Ubach ha participat en l'aniversari. SFG

Agenda plena de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, durant la seva estada a Nova York, per assistir a l’assemblea general de l’ONU. Aquest dilluns ha assistit a l’acte commemoratiu del 20è aniversari dels atemptats terroristes de l’11 de setembre.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha iniciat aquest dilluns la seva agenda de treball a les Nacions Unides, a Nova York, que s’emmarca en la 76a sessió de l’assemblea general de l’ONU. Tot i que l’obertura del debat general de l’assemblea tindrà lloc aquest dimarts, l’esdeveniment s’ha iniciat amb diferents actes paral·lels i trobades diplomàtiques.

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.

Relacionat

Ubach participarà en la 76a sessió de l’assemblea general de l’ONU

Així doncs, aquest dilluns, Ubach ha assistit a l’acte commemoratiu del 20è aniversari de l’atemptat de l’11 de setembre, organitzat per l’Oficina contra el Terrorisme de les Nacions Unides (UNOCT) i el 9/11 Memorial Museum. Durant aquest esdeveniment, que s’ha celebrat al 9/11 Memorial, la ministra s’ha trobat amb els seus homòlegs d’Espanya, Liechtenstein, Noruega i Bèlgica, entre d’altres.

A més, està previst que Maria Ubach mantingui una reunió bilateral amb la ministra d’Afers Exteriors de Colòmbia, Marta Lucía Ramírez, a la Missió Permanent de Colòmbia a Nova York.

Etiquetes

Comentaris

Trending