Els treballadors de Govern estrenen nou portal de l’empleat la setmana vinent

Una reunió informativa entre els representants sindicals i la Trini Marín on també se'ls ha exposat els canvis en la llei de Funció Pública o la creació de la plaça d'instructor d'expedients disciplinaris

Façana de l'edifici del Govern d'Andorra
Façana de l'edifici del Govern d'Andorra ARXIU

Un nou portal pels treballadors de l'executiu, que s'estrena la setmana vinent, permetrà que tots ells puguin consultar les nòmines des de qualsevol lloc i que, fins ara, només es podia fer des dels ordinadors de Govern. Una reunió de Funció Pública on també se'ls ha explicat els canvis de la llei o la creació d'una placa d'instructor d'expedients disciplinaris, entre altres.

Nou portal de l’empleat per als treballadors de Govern. Així els hi ha comunicat la ministra d’Administració Pública i Participació Ciutadana, Trini Marín, als membres dels diferents sindicats que representen els empleats de l’administració. Precisament, amb aquesta nova eina, com han indicat des dels diferents sindicats consultats per l’Altaveu, permetrà que “els funcionaris puguin consultar les nòmines des de qualsevol indret”.

En aquest sentit, segons han especificat les mateixes fonts, fins ara, "només es podia consultar a través d'ordinadors de Govern". Un fet que actualment era complicat en algunes ocasions, sobretot, en aquell lloc on no es treballa amb aquest recurs.

Una reunió, amb caire informatiu, ja que, com han apuntat, la ministra també ha explicat els diferents canvis en la Llei de la Fundació Pública, entre les quals hi ha l’augment del sou un 3% el 2023, el manteniment del nom funcionari o la possibilitat d’optar als edictes interns per part de les persones que porten 5 anys en un lloc de feina, però sense ser funcionari.

Finalment, també els ha avançat la creació de d'una plaça d'instructor d'expedients disciplinaris o la creació d'una taula de treball per la gestió d'acompliments.

Comentaris (1)

Trending