Els síndics reben l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet

Un dels temes que s’han tractat és el foment de la llengua i cultura franceses al Principat, així com la voluntat de continuar aprofundint en les relacions bilaterals

Comentaris

Sandra Codina, Carles Ensenyat i Jean-Claude Tribolet
Sandra Codina, Carles Ensenyat i Jean-Claude Tribolet Consell General

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica, Sandra Codina, han continuat aquest dimarts la ronda de presentacions amb l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet. Un dels temes centrals de la tronada ha estat la importància de fomentar la cultura i la llengua franceses al Principat.

La trobada ha tingut lloc al Consell General i s’emmarca en les presentacions oficials que s’estan fent des d’inicis d’aquesta legislatura. Durant la reunió s’han tractat temes com el foment de la cultura i la llegua franceses a Andorra. De fet, segons apunten en un comunicat, “la legació francesa ha potenciat en els darrers anys una important agenda cultural amb l'objectiu de fer arribar la cultura francesa a tota la població andorrana”.

Ensenyat i Codina han tornat a reafirmar la seva voluntat de treballar conjuntament amb l'Ambaixada de França a Andorra per aprofundir en les relacions bilaterals.

Etiquetes

Comentaris

Trending