Els síndics aborden la transparència i la protecció de dades amb el Tribunal de Comptes i l’APDA

Carles Ensenyat i Sandra Codina han continuat la ronda de presentacions amb el president de l'organisme fiscalitzador, Francesc Pons, i la cap de l'Agència de Protecció de Dades, Resma Punjavi

Carles Ensenyat i Sandra Codina amb Francesc Pons
Carles Ensenyat i Sandra Codina amb Francesc Pons Consell General

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica, Sandra Codina, han continuat la ronda oficial de presentacions i aquest dijous ha estat el torn de l’Agència de Protecció de Dades i el Tribunal de Comptes. En el primer cas s’ha presentat el pla estratègic de l’APDA per aquest 2023 i en el segon s’ha refermat el compromís de col·laboració per garantir una fiscalització adequada.

Carles Ensenyat i Sandra Codina han mantingut una trobada amb el president del Tribunal de Comptes, Francesc Pons. En la reunió s’ha parlat de transparència i l'eficiència en la gestió dels recursos públics. El síndic general ha reiterat el seu compromís de treballar en col·laboració amb el Tribunal de Comptes per garantir una fiscalització adequada i un control efectiu dels comptes públics.

D’altra banda, els síndics s’han reunit amb la cap de l’Agència de Protecció de Dades, Resma Punjavi. Durant la trobada s’ha posat èmfasi en la importància de protegir les dades personals i promoure la privadesa en l’àmbit digital. A més, se’ls hi ha presentat el pla estratègic de l’APDA per aquest any, que busca reforçar la protecció de les dades i garantir la privadesa dels ciutadans andorrans en l'entorn digital.

Comentaris

Trending