Progressistes-SDP critica que l'oposició no hagi posat el crit al cel pel decret de ciberseguretat

La formació mostra els seus dubtes i interrogants tot afirmant que s'ha començat la casa per la teulada en no haver-hi una llei

Comentaris

Zopetti i Donsión durant la roda de premsa d'aquest dimarts.
Zopetti i Donsión durant la roda de premsa d'aquest dimarts. PROGRESSISTES-SDP

Progressistes-SDP ha criticat que l'oposició al Consell General no hagi posat el crit al cel pel decret de creació de l'Agència de Ciberseguretat sense que hi hagi una llei. Per aquest motiu, el secretari d'organització, Josep Lluís Donsión i la membre de l'executiva, Elisabet Zopetti han coincidit en assenyalar que "Govern ha començat la casa per la teulada".

Elisabet Zopetti creu que la creació de l'agència és important pel país però ha opinat que "és un decret sense normativa ni llei i ens fa la impressió que ha passat de llarg pel Consell General. Primer fem l'organisme i després la llei". Tan ella com Donsión han dit que no se sap quin tipus de contractació tindrà, com és contractarà el personal, com s'encarregaran les enquestes o la seva financiació.

Des de Progressistes-SDP manifesten que és un servei essencial pel país tot i que han afegit que no saben si té personal, on estan ubicats i com treballen malgrat que el decret de creació és del més passat, "Hi ha una sèrie de caixes però són caixes buides, No hi ha res. Només ha trascendit que hi ha un secretari d'Estat al capdavant.

Han fet referència a la creació d'un comitè del qual desconeixen els components i qui els ha nomenat. Zopetti ha posat l'exemple d'un organisme similar que està en funcionament. "És gran però molt més senzill d'estructura". La membre de l'executiva ha conclòs que "no trobem respostes i ens sorprèn que ningú de l'oposició hagi dit res".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending