SDP acusa el Govern de gestió "caòtica" i de "desorientació" per l'arribada de les vacunes

La formació afirma que "les ciutadanes i ciutadans d’Andorra tenen tot el dret de saber quins vaccins hi haurà, qui les subministra, quin és el seu preu de cost, quantes n’han encomanat i quan arribaran".

La membre de l’executiva, Elisabeth Zoppetti i el president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, en una roda de premsa.
La membre de l’executiva, Elisabeth Zoppetti i el president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, en una roda de premsa. Cristian Cortés

Progressistes SDP assegura per mitjà d'un comunicat que la informació que dona el Govern sobre les vacunes mostra "desorientació" i és "caòtica". La formació afirma que "les ciutadanes i ciutadans d’Andorra tenen tot el dret de saber quines vacunes hi haurà, qui les subministra, quin és el seu preu de cost, quantes n’han encomanat i quan arribaran".

Progressistes-SDP atribueix la situació a "la desorientació i la manca de les adequades relacions internacionals del Govern que torna a portar el país pel mal camí" i consideren que "s'ha de tenir la capacitat de negociació internacional de la qual aquest govern, manifestament, no disposa". També fan esment als canvis "sobre les dates d’arribada de les vacunes i constatant que les quantitats anunciades varien constantment i, en tot cas, no poden pas cobrir les necessitats del país".

Finalment, afirmen que "aquesta pandèmia s’ha convertit en un drama humà i les solucions han d’ésser buscades i dutes a terme amb sentit de responsabilitat i també amb humanitat. És el que demanem al Govern: menys autosatisfacció propagandística i més suport a la societat civil, i recorden que hi ha molts sectors productius afectats per la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris

Trending