Sandra Tomàs es posa al capdavant del Comitè parroquial de Demòcrates d’Escaldes-Engorany

La qui va ser consellera de Gent Gran Infància, i Promoció Econòmica amb Trini Marín agafa les regnes amb la mirada posada a les eleccions comunals del desembre

Comentaris

Sandra Tomàs
Sandra Tomàs

DA ha renovat els càrrecs del seu Comitè parroquial a Escaldes-Engordany. Sandra Tomàs ha estat escollida nova presidenta en substitució de Diego Vieira i l’acompanyaran Gemma Bufarull com a secretària, i Pere Moles, Isaac Galobardes i Enric Castellet a la Junta. La prioritat és preparar les eleccions comunals del desembre amb l’objectiu de recuperar el comú.

La qui va ser consellera de la Gent Gran, Infància i Promoció Econòmica del Comú escaldenc durant el mandat de Trini Marín (2015-2019), es torna a posat al capdavant del Comitè parroquial de Demòcrates, després que així s’hagi decidit aquest dijous al vespre en una reunió. A la Junta l’acompanyaran Gemma Bufarull com a secretària, Pere Moles, Isaac Galobardes i Enric Castellet.

D’aquesta manera, agafa el relleu a Diego Vieira. Fa una dècada ja es va posar al capdavant durant dos anys i ha garantit que treballarà per “mantenir viu el Comitè amb l’objectiu de sumar per Escaldes-Engordany i treballar pel partit”. Afegeix que ara el gran repte són les eleccions comunals del desembre”.

La derrota als comicis del 2019, que va permetre a Rosa Gili esdevenir cònsol major encara cueja. Després de quatre anys a l’oposició amb Miquel Aleix, Núria Barquin i Jordi Vilanova, els taronges treballen per tornar a recuperar el comú, tot i que encara no se sap quins seran els candidats.

Durant la reunió també s'ha aprovat que Laura Lavado serà la nova representant del Comitè escaldenc a l'Executiva, en substitució de Salomó Benchluch i acompanyant a Núria Pons, que es manté en aquest càrrec. Diego Vieira serà el suplent.

Comentaris (7)

Trending