El PS indaga sobre les darreres reunions de les comissions d’habitatge i transport públic

El conseller general Carles Sánchez ha presentat fins a tres demandes d’informació per fer el seguiment “actiu” de les polítiques de Govern en aquests dos àmbits

Comentaris

El conseller socialdemòcrata, Carles Sánchez.
El conseller socialdemòcrata, Carles Sánchez. PS

El conseller general del grup socialdemòcrata Carles Sánchez ha tramitat fins a tres demandes d’informació. Amb elles, i segons s’ha indicat des de la formació, es vol mantenir “el control actiu” sobre les polítiques en dos àmbits que es consideren claus. Per un costat, el transport públic. Per l’altra, l’habitatge.

Sánchez ha presentat les tres accions davant sindicatura. Amb la primera demanda, vol que se li faciliti l’acta de la darrera reunió de la Comissió Nacional de l’Habitatge. Es vol fer “un seguiment tant de les polítiques del Govern com de les propostes” del mateix òrgan.

Les altres dues peticions estan relacionades amb el transport públic. Així, el parlamentari escaldenc vol tenir accés, per una banda, a les actes de les darreres trobades de la comissió de seguiment de les línies de transport nacionals. Per l’altra, vol tenir accés al que es va tractar per part de comissió d’experts que es va formar per definir quin havia de ser el rescabalament per a les companyies.

Etiquetes

Comentaris

Trending