Els salaris dels consellers es publicaran a la pàgina web del Consell General

La informació inclourà les dotacions dels grups parlamentaris durant l'actual legislatura

Comentaris

La Junta de Presidents s'ha reunit aquest dimecres.
La Junta de Presidents s'ha reunit aquest dimecres. Consell General

La Junta de Presidents ha acordat aquest dimecres l'establiment de nous procediments en les polítiques de transparència i ha decidit  publicar al portal web del Consell General a finals del mes de juny, la informació econòmica corresponent a la legislatura actual (maig-desembre del 2019 i primer semestre del 2020.

La informació inclourà les dotacions dels grups parlamentaris, en virtut de l’article 25 del Reglament del Consell General;  la relació de salaris corresponents als càrrecs electes; la relació del complement salarial atorgat pels diferents grups parlamentaris; els comptes anuals i fiscalització dels grups parlamentaris tramesos al Tribunal de Comptes; i les dietes relatives al règim de desplaçaments dels consellers generals a l’exterior, acordat en Junta de Presidents de data 7 d’octubre del 2019, i complements per part dels grups si escau.

En el punt relatiu a la reducció salarial dels càrrecs electes del Consell General, s’ha acordat reduir la retribució global de les seves remuneracions. Aquesta reducció serà d’aplicació a partir del present mes de juny i fins el mes de desembre del 2020, inclosa la tretzena paga. En concret, la reducció salarial de la Síndica General i la Subsíndica General es fixa en un 20%, en un 15% la dels presidents dels grups i en un 10% per la resta de consellers generals. L'esmentada reducció és aplicable tant als salaris percebuts per part del Consell General com en el complement percebut per part del grup parlamentari.

En el decurs de la reunió s’ha designat competent a la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient per a tractar el Projecte de llei de modificació de la Llei 32/2008, del 18 de desembre, del Cos de Banders i designar competent a la Comissió Legislativa d'Economia per a tractar el Projecte de llei d’esports electrònics.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending