El PS vol saber quines mesures prendrà el Govern per evitar problemes al transport públic a l’hivern

El conseller general, Pere Baró, no vol que es tornin a repetir episodis com els que es van viure l’hivern passat amb l’arribada massiva de temporers

Comentaris

Pere Baró en seu parlamentària.
Pere Baró en seu parlamentària. PS

El conseller del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat una pregunta oral per demanar al govern quines mesures preventives farà aquesta temporada d’hivern per evitar les imatges que es van viure l’any passat al transport públic amb l’arribada massiva de temporers.

Baró vol saber les disfuncions que l’executiu ha detectat en el transport públic i té molt presents els problemes que es van generar la temporada d’hivern passada es va produir l’arribada massiva de temporers. Els busos anaven plens i es van produir retards. “No volem que es torni a repetir allò de l’any passat amb gent esperant sota el fred, com va passar al Pas de la Casa”, ha expressat.

El parlamentari també s’ha referit a alguns problemes que s’han generat durant l’inici del curs escolar. Per aquest motiu, vol saber quines mesures preventives ha pres el Govern per evitar que es tornin a repetir aquests episodis.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending