El PS reitera la seva demanda sobre hores extres i distribució de personal sanitari durant la Covid

L'objectiu és conèixer si aquests estan ben dimensionats i corresponen a les necessitats de la ciutadania del país

La consellera genera del PS, Susanna Vela.
La consellera genera del PS, Susanna Vela. PS

La consellera general del PS, Susanna Vela ha entrat tres preguntes escrites a Sindicatura en referència als recursos humans que ha destinat el SAAS i l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell des del 2019 fins al 2021 per conèixer si aquests estan ben dimensionats i corresponen a les necessitats de la ciutadania del país.

Aquestes qüestions sorgeixen de la manca d’informació en algunes de les respostes per part del Govern que es van rebre el 17 de juny després que el grup socialdemòcrata formulés a l’abril unes preguntes sobre aquesta temàtica. “Molta informació que ens ha generat dubtes entorn als horaris perquè per exemple no se’ns va contestar a les hores extres fetes per part dels professionals de diferents categories laborals, dels serveis i de les àrees, i per això volem més concreció per saber el nombre d’efectius que van destinar durant tot aquest temps, independentment de la Covid” ha detallat Vela.

La consellera socialdemòcrata ha precisat conèixer el nombre de professionals destinats a les diferents àrees i serveis durant aquests anys, la quantitat d’hores extres retribuïdes durant la Covid-19, el cost d’aquestes i la xifra d’activitat per serveis i especialitats practicats al SAAS i a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.