El PS pregunta a Govern sobre la situació del Servei d'Atenció Domiciliària

El conseller general, Carles Sánchez demana el pressupost, la plantilla i el nombre d'hores mensuals que està duent a terme

El conseller del PS, Carles Sánchez.
El conseller del PS, Carles Sánchez. PS

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Carles Sánchez formula diverses preguntes al Govern en relació a l'atenció domiciliària. Entre altres demana quin és el pressupost específic del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) per aquest 2021 o amb quina plantilla compta el SAD actualment? (nombre de treballadors, cuidadors, acompanyants, etc.).

Sánchez ha entrat a tràmit les preguntes en considerar que l'experiència viscuda en el darrer any fruit de la pandèmia provocada pel coronavirus ha qüestionat el model de concentració en residències gerontològiques i afavorit l’escenari per a l’atenció domiciliària. Considera que aquest afavoriment indica que el sector pot créixer notablement en els propers anys.

El conseller vol saber quins requisits han de tenir els treballadors del SAD, el nombre d'hores mensuals que està duent a terme el servei mitjanes de 2020 i del 2021 fins a al data) i el número de persones que han estat ateses. Un dels principals objectius del SAD és evitar o endarrerir l’entrada de la gent gran als centres residencials, aconseguint que les persones romanguin al seu domicili i en el seu entorn habitual el màxim temps possible, sempre amb una atenció de qualitat i personalitzada.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending