El PS posa sobre la taula la construcció del giny Encamp-Engolasters

Els socialdemòcrates estrenen un número de whatsapp perquè la ciutadania pugui aportar millores i mitjançar qüestions

Els consellers comunals del PS a Encamp, aquest dilluns a la seu del partit.
Els consellers comunals del PS a Encamp, aquest dilluns a la seu del partit.

Els consellers de la minoria al comú d’Encamp han explicat avui les seves propostes per la comissió de reactivació econòmica i turisme i pel projecte del nou Prat Gran. Destaca la construcció d’un telefèric que connecti la parròquia amb Engolasters i la instal·lació d’un ‘trenet’ elèctric al camí de les Pardines i que faci tota la volta al llac. Pel que fa al parc del nucli urbà, han proposat traslladar el servei de policia al Prat del Germà, completar l’espai amb un rocòdrom i un skate park i col·locar al Prat de l’Areny gronxadors per la canalla amb mobilitat reduïda.

Aprofundint en les propostes per reactivar l’economía, a banda del telefèric i el vehicle elèctric -que tindria un cost de 25.000 euros aproximadament-, també han presentat  la possibilitat de muntar 30 panells al camí de les Pardines amb informació dels monuments andorrans i una caseta amb un “historiama” dins: una maqueta interactiva amb audioguies per donar a conèixer la història del Principat. A més, per portar turisme a la parròquia, s’ha plantejat la construcció d’un ascensor per accedir a Sant Romà de les Bons -la compra de l’edifici rondaria els 400.000 euros- i l’activació de prop d’una quinzena de bordes per transformar-les en “un petit poble amb artesania, restauració i artistes”.

Els consellers argumenten que “si volem que Encamp torni a ser el centre turístic hem de fer coses”.

Quant a les propostes pel nou Prat Gran, els consellers han destacat el trasllat de l’oficina de la policia al Prat del Germà, així com la construcció d’un rocòdrom i un skate park, i aprofitar el Prat de l’Areny pel bar i els gronxadors pels més petits, alguns d’ells adaptats pels infants amb mobilitat reduïda.

A banda d’això, el partit ha presentat un número de telèfon perquè, a través del WhatsApp (+376 686568), la ciutadana pugui fer les seves demandes i proposar iniciatives.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending