El PS furga en el desgavell de l’informe governamental sobre avortament i Coprincipat

La consellera socialdemòcrata Judith Salazar afegeix una pregunta de control a l’executiu a la demanda de l’informe per mirar d’aclarir qui, quan i per què es va sol·licitar l’estudi

Judith Salazar a l'hemicicle del Consell General.
Judith Salazar a l'hemicicle del Consell General. PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) posa el dit a la nafra del Govern en forma d’un informe sobre l’avortament i el Coprincipat que hauria demanat algú de l’administració central no se sap ni massa quan ni menys encara per què. De fet, tampoc no queda clar qui va encarregar l’informe, vist que els darrers ‘inputs’ semblen indicar que hauria estat la secretaria d’Estat d’Afers Financers internacionals la que hauria sol·licitat el treball.

La consellera general socialdemòcrata Judith Salazar ha entrat avui a Sindicatura una pregunta oral sobre l’informe relatiu a la interrupció voluntària de l’embaràs i el Coprincipat que el Govern va adjudicar el 27 de setembre de 2019 per un import de 23.592,50 euros, i que va ser sol·licitat pels socialdemòcrates a través d’una demanda d’informació el passat 28 d’octubre. Encara resten dies perquè el Govern estigui obligat a lliurar el document. Però no obstant, i mentrestant, els socialdemòcrates volen uns aclariments previs.

La consellera general Judith Salazar.

Relacionat

Salazar demana un informe sobre avortament i Coprincipat encarregat el 2019

Salazar ha preguntat, vistes les incongruències i contradiccions sobre aquest polèmic document, quina va ser la motivació de demanar un informe d’aquestes característiques i quin ha estat el procés que s’ha seguit per a la seva adjudicació. La pregunta haurà de ser resposta oralment pels membres de l’executiu durant la sessió que se celebrarà al Consell General del proper 18 de novembre.

Comentaris

Trending