Salazar demana un informe sobre avortament i Coprincipat encarregat el 2019

La consellera general del PS explica que van tenir coneixement d’aquest estudi encarregat de forma directa via una demanda d’informació anterior i que va costar més de 25.500 euros

Comentaris

La consellera general Judith Salazar.
La consellera general Judith Salazar. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La consellera general del grup socialdemòcrata Judith Salazar ha demanat a Govern que se li faciliti l’informe que, l’any 2019, el Govern va encarregar amb relació a l’avortament i el Coprincipat. Aquell treball va suposar un cost de més de 25.500 euros. Ara, es considera necessari poder accedir-hi en el marc dels treballs sobre la llei d’igualtat entre homes i dones i per la no-discriminació que es troba a tràmit parlamentari.

La petició s’ha fet arribar via demanda d’informació. En ell, Salaar sol·licita que se li faciliti una còpia de l’informe. Aquest, va ser encarregat pel ministeri de Finances, i més concretament per la Secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals el setembre del 2019. El cost va ser de 23.592,50 euros.

Salazar ha destacat que l’adjudicació es va fer de manera directa i que en va tenir coneixement d’aquesta arran d’una altra demanda d’informació que el grup parlamentari socialdemòcrata va fer per conèixer totes les licitacions que s’havien realitzat entre el 2019 i el 2021. És per aquest motiu, i tenint en compte que la futura llei d’igualtat entre dones i homes es troba a tràmit parlamentari, que els consellers generals del PS volen accedir a les conclusions d’aquest informe.

Etiquetes

Comentaris

Trending