El PS demana totes les adjudicacions realitzades pel Govern des de juliol del 2019

El conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez argumenta que la petició respon a la voluntat de fer complir “el principi de transparència”

Comentaris

El conseller general del PS Carles Sánchez.
El conseller general del PS Carles Sánchez. PS

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Carles Sánchez vol que Govern li faciliti un llistat amb totes les adjudicacions realitzades des de juliol del 2019. També demana que s’especifiqui quines han estat publicades al BOPA i quines no. El polític escaldenc justifica la petició per fer complir “el principi de transparència”.

Sánchez ha tramitat una demanda d’informació a Sindicatura. Amb ella demana pel nombre  d’adjudicacions licitades a través del concurs públic, l’objecte, la quantitat adjudicada i els terminis de realització de les obres i els serveis. Vol, concretament, totes aquelles fetes a partir de l’1 de juliol del 2019. També reclama que s’especifiqui si van ser o no publicades al BOPA.

 “Entenem que el nostre deure com a consellers generals  és fer un control actiu de la tasca de Govern i que les adjudicacions obeeixen al principi de  transparència” ha argumentat Sánchez.

Comentaris (1)

Trending