El PS demana un pacte d'Estat per buscar solucions a la problemàtica de l'habitatge

L'informe del Raonador del Ciutadà fa que els socialdemòcrates i Terceravia instin Govern i Consell General a ser més resolutius per donar resposta a les necessitats del poble

Comentaris

La consellera socialdemòcrata, Judith Salazar.
La consellera socialdemòcrata, Judith Salazar. PS

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar ha demanat un pacte d'Estat per buscar solucions a la problemàtica de l'habitatge. Ho ha fet durant el debat al Consell General de l'informe de Raonador del Ciutadà de l'any 2019. Salazar ha destacat els altres problemes que posa de manifest l'informe com són les prestacions socials i els embargaments del saig ja que considera que hi ha una manca de proporcionalitat.

Ha destacat també que el Raonador és la connexió directa entre els ciutadans i la defensa dels seus drets. Des de Terceravia, Joan Carles Camp ha afirmat que l'informe "ens ensenya el patiment de les classes menys afavorides". Ha opinat que "sent l'any 2019 un període d'un creixement econòmic envejable ens hauríem de preguntar el perquè no han tingut repercussió en la població menys afavorida".

Ha demanat invertir en habitatges de lloguer i ha instat els organisme de l'Estat -Govern i Consell General- a donar resposta a les necessitats del poble. "Ens hauríem d'anticipar a les recomanacions de l'informe del Raonador". En aquest sentit ha recordat que el tema de l'habitatge apareix des de l'any 2013 als informes i que n'hi ha que són anteriors.

Comentaris (3)

Trending