El PS demana a Govern les avaluacions dels resultats del treball realitzat per A2 Security

Els socialdemòcrates han recordat a l’executiu les recomanacions del GRECO, que demana control i transparència amb els contractes per evitar la corrupció

Jordi Font en el seu seient de l'hemicicle.
Jordi Font en el seu seient de l'hemicicle. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jordi Font, ha tramitat aquest matí una demanda d’informació amb l’objectiu d’obtenir els informes relatius a l’avaluació dels resultats del treball realitzat per A2 Security Assessors en relació amb l’assessorament en matèria d’inversió estrangera durant l’any 2020 i que els han dut a renovar el contracte un any més. 

Segons ha explicat Font aquest matí, “és la segona vegada en poc temps que se li adjudica aquesta prestació de serveis a l’empresa A2 Security, volem entendre que Govern està molt satisfet de la prestació que va donar la primera vegada i que, per tant, no cal passar pel tram legal, que hauria de ser un concurs i una adjudicació posterior. És per això que volem saber quines són les qualitats tan bones que ha de tenir aquesta empresa perquè no calgui organitzar concurs”.  

Els consellers i conselleres de la formació socialdemòcrata han formulat al llarg dels darrers mesos un ampli ventall de demandes i preguntes a Govern amb “l’objectiu d’aclarir la contractació dels serveis d’A2 security”.

Els consellers i conselleres de la formació socialdemòcrata han formulat al llarg dels darrers mesos un ampli ventall de demandes i preguntes a Govern amb l’objectiu d’aclarir la contractació dels serveis d’A2 security”. L’empresa, propietat de Toti García, s’encarrega de l’assessorament en matèria d’inversió estrangera. Uns contractes pels quals l’executiu ha pagat un total de 21.250 euros a través d’una partida pressupostària del ministeri de Presidència, Economia i Empresa. 

Des del PS lamenten “la constant opacitat de Govern” i insisteixen que, “l’accés a la informació, i més en un moment com aquest, és molt important” per controlar la transparència dels contractes i evitar la corrupció. En aquest sentit, també han recordat a l’executiu les recomanacions del GRECO, les quals apunten en la mateixa línia.  

Declaracions de Jordi Font

Etiquetes

Comentaris

Trending