El PS demana explicacions per l’accident a la planta incineradora

El conseller general Pere Baró ha demanat també sobre les inversions fetes en la millora de CTRASA i el calendari d’execució de les quals encara no s’han dut a terme

Comentaris

El forn incinerador aquest dilluns després de l'incident.
El forn incinerador aquest dilluns després de l'incident. eduard ros

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Pere Baró ha entrat aquest dimarts a Sindicatura una bateria de preguntes amb relació a l’accident que ha patit el Centre de Tractament de Residus (CTRASA) arran de l’explosió d’una caldera.

El conseller general socialdemòcrata ha demanat què va provocar l’incident a la planta incineradora i si és la primera vegada que succeeix o quins episodis similars s’han donat en els darrers anys. Així mateix, Baró ha preguntat sobre els sistemes de seguretat i d’emergència a la planta i la seva activació.

Els socialdemòcrates també volen conèixer les inversions fetes en la millora de les instal·lacions, de l’explotació i de seguretat fetes al CTRASA des de l’aprovació del Pla de dimensionament i obsolescència 2022-2035 i quin és el calendari d’execució de inversions que encara no s’han realitzat.

Comentaris (1)

Trending