El PS demana en quin punt estan les converses sobre el trànsit amb Espanya i França

Els socialdemòcrates consideren que Andorra necessita la lliure circulació pels seus dos passos fronterers i l'entrada de turistes

Comentaris

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.

El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat una pregunta, aquest dimecrees, al Consell General, davant la greu preocupació econòmica i social que ha representat i representa encara en aquests moments el tancament de la frontera amb Espanya i França pels andorrans i residents al país.

A entendre del PS, Andorra necessita la lliure circulació pels seus dos passos fronterers i l'entrada de turistes per tal que l'economia del país funcioni a ple rendiment perquè si no aquesta agreuja i molt la situació econòmica i social del país. Com també, per a molts residents al país, és molt important poder rebre o visitar familiars de fora de les nostres fronteres o poder seguir fent gestions a l'exterior del país.

És per aquest motiu que des del grup parlamentari Socialdemòcrata es vol saber com avancen les converses amb els governs d'Espanya i França amb relació al trànsit fronterer. "Creiem que és importat que es pugui parlar sobre l'obertura de les fronteres a la propera sessió de control al Consell General: els membres del Partit Socialdemòcrata ens hem reunit de manera permanent amb els agents econòmics i socials d'Andorra com els comerciants, els hotelers o els estudiants, i tots ens han traslladat el mateix neguit", ha explicat el president del grup, Pere Lopez.
 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending