El PS demana les conclusions de l’avaluació sobre la unitat de radioteràpia a Andorra

La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela ha sol·licitat tota la documentació

Susanna Vela al Consell General.
Susanna Vela al Consell General. PS

La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat aquest dimarts una demanda d’informació sobre la unitat de radioteràpia a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Vela ha sol·licitat tenir tota la documentació relativa a l’anàlisi i avaluació per l’assessor d’oncologia contractat pel Govern, el doctor Raimon Miralbell, pel que fa a la possibilitat de tenir una unitat de radioteràpia al país perquè s’hi pugui tractar les persones que pateixen un càncer.

Sabem que s’han fet uns treballs que indiquen que no són favorables a la creació d’una unitat de radioteràpia al Principat, però la voluntat d’aquesta demanda d’informació és la d’accedir a les dades i als motius pel qual s’ha arribat a aquestes conclusions”.

L’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) continuarà reclamant al Govern la construcció de la unitat de radioteràpia. El principal motiu és evitar els desplaçaments dels pacients a l'estranger per rebre el tractament.

Comentaris

Trending