El PS critica “la manca constant de diàleg i els errors en la gestió de la crisi” del Govern

Els socialdemòcrates consideren que “els nervis i la falta d’experiència de l’Executiu es transformen en errades significatives que no ens podem permetre”

Comentaris

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, al Consell General
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, al Consell General PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha manifestat la seva preocupació respecte a la gestió que s’està fent la temporada d’hivern. “Els nervis i la manca de trajectòria del Govern de dretes fa mesos que es transformen en errors significatius que no ens podem permetre”, ha declarat. Des del PS, han assegurat no entendre “la manca constant de diàleg per part dels conservadors” i els han encoratjat a ser més propers amb els sectors més afectats per la crisi sanitària.

López ha reiterat que des de Govern “no volen diàleg i prenen decisions en solitari, sense compartir-les i sense contemplar diferents punts de vista”. A l’entendre de la formació vermella, cal fer una gestió més rigorosa i acurada de la crisi. En aquest sentit, el president ha argumentat que “els anuncis precipitats, els quals semblen respondre a una voluntat d’anotar-se punts polítics, porten a prendre decisions molts cops irreversibles a les empreses del país, que pateixen la manca de planificació i la gestió erràtica de la dreta”.

Respecte a les relacions internacionals, el polític socialdemòcrata ha defensat que “anem a remolc tant amb el sud com amb el nord” i ha declarat que els mandataris estan “més preocupats per la gestió mediàtica i per capitalitzar determinades actuacions que per gestionar la crisi, provocant un desconcert en la ciutadania”.

Etiquetes

Comentaris

Trending