El PS celebra la publicació dels salaris polítics però recorda que encara n’hi ha de pendents

La consellera general Susanna Vela va sol·licitar les remuneracions que percebran, a part de la cúpula governamental, també els directors de departament i la consellera diplomàtica

Susanna Vela al Consell General.
Susanna Vela al Consell General. PS

El grup parlamentari socialdemòcrata celebra que el Govern hagi fet públics els salaris dels alts càrrecs polítics malgrat que ho hagi fet després d’una pregunta formulada per la consellera general Susanna Vela. Alhora, des de la formació política es recorda que no s’han fet públiques totes les dades que s’havien sol·licitat.

Primera reunió del consell de ministres.

Relacionat

Els 31 alts càrrecs polítics de la nova administració ‘costaran’ 2,2 milions anuals

“Ens alegrem que hagin fet públics els sous, tot i que sigui després que el grup parlamentari socialdemòcrata hagi entrat la pregunta escrita, sobretot perquè mai fins ara, gràcies a la Llei de Transparència, els havien publicat”, han remarcat les fonts socialdemòcrates consultades. Més enllà d’això, s’hi afegeix que la formació “espera la resposta escrita a la pregunta formulada per la consellera general Susanna Vela, ja que en aquesta graella també hi falten els salaris d'altres membres que formen part de Govern com els directors o la consellera diplomàtica”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending