El PS s’adhereix a la mobilització convocada pels sindicats per a la Puríssima

El secretari d’organització de la formació manté que “hem de dir prou a les polítiques actuals que empobreixen cada vegada més Andorra”

Comentaris

El PS va secundar la manifestació de l'1 de maig.
El PS va secundar la manifestació de l'1 de maig. Toni Solanelles

El Partit Socialdemòcrata (PS) s’adhereix formalment a la mobilització convocada per la plataforma sindical per al dia de la Puríssima per evidenciar l’empobriment generalitzat de la classe treballadora andorrana. Ja dimecres, el president de la formació, Pere López, i el també conseller general Jordi Font, van deixar entreveure que si hi havia un acte de protesta generalitzat, s’hi afegirien, encara que no el promourien.

Amb la convocatòria formal de la manifestació que anirà de la plaça Coprínceps a la plaça Guillemó, el secretari d’organització socialdemòcrata, Pere Baró, ha formalitzat el suport a la mobilització a través d’una piulada a les xarxes socials. Baró, més enllà d’anunciar l’adhesió del PS a la manifestació, ha animat “a tota la ciutadania a participar-hi”. I ha emfatitzat: “Hem de dir prou a les polítiques actuals que empobreixen cada vegada més Andorra.”

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending