El programa electoral del PS es vertebrarà al voltant de la recuperació del poder adquisitiu

La formació ha constituït l’equip de coordinadors, que seran els responsables de dirigir les diferents àrees en què s’estructurarà el document

Comentaris

Reunió del comitè executiu del PS.
Reunió del comitè executiu del PS. Partit Socialdemòcrata

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha constituït l’equip de coordinadors del programa electoral, que tindrà la recuperació del poder adquisitiu, de les famílies i de les empreses com a eix vertebrador. El grup s’encarregarà de dirigir les diferents àrees que conformaran el programa. Els coordinadors són Pere López, president del PS i del grup parlamentari socialdemòcrata; Judith Salazar, presidenta suplent del grup parlamentari; Gerard Alís, primer secretari del PS; i Susanna Vela, consellera general i expresidenta del partit.

Després d’aquesta segona reunió del comitè executiu, i que ha servit per constituir l’equip de coordinadors del programa electoral, la voluntat és avançar en la seva redacció. Des de la formació asseguren que buscarà donar resposta a les principals necessitats actuals de la població. En aquest sentit, López ha assenyalat que en el Debat d’Orientació Política “ja va quedar clar” que qüestions com la pèrdua de poder adquisitiu, l’accés a l’habitatge, les mesures de contenció de la inflació i l l’energia, tindran un “paper predominant” i que són les “prioritats” del PS.

Per tal d’actualitzar i posar al dia el programa electoral, els coordinadors treballaran també amb membres del partit i se celebraran reunions amb representants de la societat civil i col·lectius diversos i per tal de tenir una visió tan àmplia com sigui possible.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending