Padreny coordina la primera reunió del grup de joves parlamentaris de l’OSCE PA

Ha comptat amb una dotzena de participants, tots ells menors de 35 anys que han debatut sobre la creació d'un espai propi a l'organisme internacional

Comentaris

La trobada de l'OSCE PA s'ha fet de forma telemàtica.
La trobada de l'OSCE PA s'ha fet de forma telemàtica. PS

El conseller general i membre de la delegació del Consell General a l’OSCE PA Roger Padreny ha coordinat aquest dilluns la primera reunió telemàtica del grup de joves parlamentaris de l’OSCE PA, que ha comptat amb una desena de membres de l'Assemblea parlamentària, tots ells menors de 35 anys, per debatre sobre la creació d'un espai propi de participació i debat dins de l'OSCE PA.

Padreny ha qualificat la trobada d'"inèdita" i que demostra "que les veus més joves de l'Assemblea parlamentària tenim un clar interès a buscar i posar en comú mecanismes de col·laboració perquè dins de l'organització es tractin qüestions que afecten la joventut i des de la joventut".

A la reunió, s'ha establert la voluntat de treballar en pròximes trobades durant l'any 2022 en la definició d'aquest nou espai i el seu paper en les polítiques relacionades amb la joventut dins de l'OSCE PA. Han participat a la trobada d'aquest dilluns una desena de membres de l'Assemblea parlamentària.

Etiquetes

Comentaris

Trending