El número dos és el gran obstacle per una candidatura UL-Demòcrates a Sant Julià de Lòria

La formació taronja demana aquesta plaça per a un dels seus membres mentre que Josep Majoral vol mantenir el tàndem amb Mireia Codina

Comentaris

Josep Majoral i Mireia Codina.
Josep Majoral i Mireia Codina.

El número dos de la llista a les pròximes eleccions comunals és hores d'ara el gran obstacle per a un possible pacte entre Unió Laurediana i Demòcrates. Aquesta formació demana ocupar el lloc que correspon al cònsol menor, mentre que Josep Majoral vol continuar formant tàndem amb Mireia Codina.

Una altra demanda d'Unió Laurediana (UL) és que en la representació de Demòcrates en una eventual llista conjunta no hi figuri cap dels integrants de la plataforma Laurèdia en Comú que es va imposar a les eleccions comunals del 2015 i que estava encapçalada per Josep Miquel Vila i Julià Call.

Demòcrates no descarta presentar una llista en solitari tot i que no està gens clar amb quins noms podria comptar. La intenció del cap de Govern, Xavier Espot és que Demòcrates sigui present d'una manera o d'una altra a les comunals a Sant Julià. Si no és en coalició amb UL difícilment podrà ser amb Concòrdia-Desperta Laurèdia ja les relacions del dirigent d'aquesta formació, Cerni Cairat amb Xavier Espot estan a les antípodes.

Entre els membres del comitè parròquial de Demòcrates hi ha aquells que opten per fer una llista i els que són més prudents i pensen que una candidatura podria estar abocada al fracàs pel tema del vial i pels comentaris rebuts en el sentit que el partit al govern ho ha fet massa cosa per la parròquia.

 

Comentaris (12)

Trending