Montaner pregunta a Govern si elaborarà el conveni col·lectiu del SAAS amb els treballadors

La consellera també ha demanat a l’Executiu si té previst treballar durant aquesta legislatura per optimitzar el transport sanitari d’emergència

Carine Montaner al Consell General.
Carine Montaner al Consell General. ARXIU

La consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner ha realitzat una pregunta escrita a Govern on demana a l’Executiu si té previst elaborar el conveni col·lectiu del SAAS amb els seus treballadors i quin serà el cronograma de treball. Montaner ha decidit formular aquesta pregunta després de mantenir una reunió amb els membres del comitè d’empresa del SAAS i “tenint en compte la dedicació del personal del SAAS i la seva gran tasca en aquest període tan dur i difícil provocat per la Covid-19”.

D’altra banda, Carine Montaner ha efectuat una altra pregunta escrita a Govern demanant sobre l’optimització del transport sanitari. En aquest sentit, la consellera de Terceravia ha insistit un cop més sobre “la necessitat d’optimitzar el transport d’emergència del país, treballant de la mà dels col·lectius implicats per tal de trobar solucions de millora”. Per aquest motiu, la política ha demanat a Govern si té previst tornar a emprendre el treball en aquest sentit -durant aquesta legislatura-, i, en cas afirmatiu, sol·licita el cronograma previst de les reunions amb els col·lectius implicats.

Etiquetes

Comentaris

Trending