Montaner celebra el gest de Costa i la feina del síndic però avisa que el fiscal està sent molt dur

La líder d’Andorra Endavant assegura que tot l’afer “ha fet molt mal tant (a l’expresident del grup liberal) com a mi i a les nostres famílies respectives”

Comentaris

Carine Montaner intervenint en la sessió del Consell General d'aquest mateix dijous.
Carine Montaner intervenint en la sessió del Consell General d'aquest mateix dijous. CONSELL GENERAL

La consellera general i presidenta del grup parlamentari d’Andorra Endavant, Carine Montaner, ha celebrat el gest de Ferran Costa de retirar la querella interposada contra ella per revelació de secrets entre altres coses, ha agraït la feina de mediació exercida pel síndic general, Carles Ensenyat, però, alhora, ha recordat que l’afer encara pot continuar endavant perquè la fiscalia s’ha mostrat molt dura en l’acusació en contra seva.

Montaner, en conèixer el contingut del comunicat emès per l’expresident del grup liberal ara ambaixador a Ginebra, ha afirmat que “és una bona notícia pel país que l’ambaixador de l’ONU retiri la seva querella”. I ha afegit que “per a la imatge del Principat és molt positiu i posa fi al rebombori mediàtic al voltant de la seva persona. És una decisió sàvia. Tot aquest afer ha fet mal tant al senyor Costa com a mi i als nostres familiars respectius”. La parlamentària ha assegurat que no sabia de les intencions del querellant malgrat que en altres moments s’havia comentat la possibilitat.

L'exparlamentari liberal i actual ambaixador, Ferran Costa.

Relacionat

Ferran Costa retira la querella contra Carine Montaner

La líder d’Andorra Endavant s’ha mostrat “molt agraïda al senyor síndic” perquè “és gràcies a ell que el senyor Costa ha retirat la querella”. I encara ha indicat que Ensenyat “ha demostrat que és un home d’Estat”. Però no tot acaba aquí. Montaner n’és conscient quan afirma que, “ara bé, cal saber que la causa continua i està en mans del fiscal, que ha fet unes conclusions molt dures sol·licitant dos anys de presó condicional i dos anys d’inhabilitació a més d’una indemnització a Ferran Costa”. I ha conclòs amb un: “A veure què passa ara; el tema portarà cua.”

Comentaris (9)

Trending