Montaner acusa Liberals d’intentar fer “un judici parel·lel” amb la querella en contra seva

La parlamentària lamenta que “fa bullir l’olla” celebrant una admissió a tràmit que “és obligatòria” per al Tribunal de Corts, que encara ha de decidir si el procés tira o no endavant

Comentaris

Ferran Costa i Carine Montaner el 2017, quan compartien grup parlamentari; eren altres temps.
Ferran Costa i Carine Montaner el 2017, quan compartien grup parlamentari; eren altres temps. LIBERALS

La consellera general no adscrita, Carine Montener, considera que Liberals està fent “bullir l’olla” i, sobretot, busca “un judici parel·lel” arran de l’admissió a tràmit de la querella que contra ella ha presentat el president del grup blau, Ferran Costa. La parlamentària, que assegura no tenir encara coneixement de la providència, ha volgut remarcar que es tracta d’un tràmit habitual que, en cap cas, pressuposa que ni tan sols arribi a haver judici. I és que, apunta, el Tribunal de Corts està obligat a estudiar el contingut de l’acció judicial per decidir si cal o no iniciar un procediment penal.

Montaner no ha amagat l’enuig per la situació. Ja dimarts, quan es va fer públic la decisió de l’òrgan judicial -responsable d’aquest procés per la condició d’aforats tant de la querellada com del denunciant-, va expressar a xarxes socials la seva sorpresa, ja que encara no tenia cap notificació oficial. De fet, ni tan sols la té encara. “De moment no he rebut el contingut”, ha explicat a Altaveu.

Ferran Costa en una intervenció des del faristol del Consell General.

Relacionat

Admesa a tràmit la querella de Ferran Costa contra Carine Montaner

En canvi, la sensació que no amaga tenir és que “els liberals fan bullir l’olla a nivell mediàtic quan l’únic que s’ha fet és entrar a tràmit la querella”. Aquest pas, apunta, és “obligat” pel Tribunal de Corts, que “ha d’estudiar qualsevol que es presenti; així funciona un Estat de dret”.

Així, comenta, ara serà “un magistrat qui n’estudiarà el contingut i decidirà si ha de prosperar o no”. Per això, la parlamentària laurediana lamenta que “sembla que Liberals vol fer un judici paral·lel”.

Comentaris

Trending