Majoral no comparteix la forma de Montaner per deixar Terceravia i li recorda el compromís signat

El cònsol major lauredià confirma que havia de plegar del Consell General per així haver-ho acceptat en un document i li desitja sort en el seu nou partit

Comentaris

Josep Majoral i Carine Montaner durant la campanya electoral de les legislatives del 2019.
Josep Majoral i Carine Montaner durant la campanya electoral de les legislatives del 2019. Terceravia

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha lamentat aquest divendres, després de la sessió de comú, la forma en què Carine Montaner ha deixat Terceravia. Tots dos van formar parella en la candidatura parroquial de la formació que es va imposar a la parròquia a les darreres eleccions legislatives del 2019. Majoral ha recordat que els consellers generals de Terceravia van signar un document amb un punt segons el qual havien de deixar l'escó si sortien del grup parlamentari.

Amb tot, ha desitjat sort a Montaner en la creació del seu nou partit i ha explicat que li queden els records de la campanya electoral "ens ho vam passar molt bé" i de la feina que van realitzar durant el temps que van estar al Consell General. 

Majoral va plegar per presentar-se a les eleccions comunals del 2019 i el seu lloc va ser ocupat per Oliver Alís, primer suplent de la llista parroquial. Carine Montaner, per la seva part, segueix al Consell com a consellera no adscrita. La seva decisió que va anunciar aquesta setmana va agafar per sorpresa a la formació que es va assabentar a través dels mitjans de comunicació.

 

Comentaris (3)

Trending