Lopez demana quins mecanismes preveu el Govern per prorrogar la congelació dels lloguers

El president del grup parlamentari socialdemòcrata recorda les declaracions del Raonador en el sentit que la situació s’ha agreujat i que només en dos mesos s’han rebut una vuitantena de queixes, quan la xifra habitual era de 150 en un any

Pere López durant una intervenció al faristol del Consell General.
Pere López durant una intervenció al faristol del Consell General. PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha entrat aquest dimarts dues preguntes orals sobre les declaracions fetes pel Raonador del Ciutadà, Marc Vila, el passat febrer, respecte a la problemàtica amb els preus dels pisos de lloguer al país. López  pregunta quins mecanismes preveu el Govern per fer efectiva la pròrroga de la congelació dels lloguers.

Pere López ha recordat la mala gestió del Govern en l'àmbit de l'habitatge i que el Raonador afirmava que la situació s’ha agreujat i que només en dos mesos s’han rebut una vuitantena de queixes, quan la xifra habitual era de 150 en un any. Així mateix, la institució reclamava que prorrogar les mesures que es destinen a protegir els habitatges de lloguer, com són la congelació d’aquests, “el temps que faci falta fins que hi hagi suficient pisos al mercat perquè els preus s’estabilitzin”.

Per aquest motiu, el president del grup parlamentari socialdemòcrata ha demanat la valoració del Govern pel que fa a aquestes declaracions i quins mecanismes preveu per fer efectiva dita pròrroga. Les preguntes es formularan oralment a la sessió del Consell General prevista pel proper dia 17.

Etiquetes

Comentaris

Trending